Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
menyasszonyiruha

Menyasszonyi ruha divat

Kis Jolán · 1 hónapja
Kell viselnie menyasszonyi öltözéket? Itt vannak az alapvető elemek
Néha a tökéletes illeszkedés titka csak egy nagy alsónemű.
által 
Nő segít menyasszony esküvői ruha

A menyasszonyi divat szexi fordulatot vállalt az utóbbi években - és szeretjük. Olyan tervezők, mint Galia Lahav, Ines Di Santo és Rivini újradefiniálják a hagyományos esküvői ruhát puszta részletekkel, merész nyakvonalakkal és görbe-átölelő stílusokkal, amelyek keveset hagynak a képzeletnek. De még ha nem is találod magad szerelmesnek egy szelíd sziluettben, még mindig van esélyed, hogy nem tudod, mit kell viselni a ruhád alatt (tipp: a szokásos melltartóod és alsóneműd valószínűleg nem fog megtenni). Szerencsére a rajongói kedvenc márkák, mint például a Journelle és a Spanx, segítenek a menyasszonyi fehérneműben, melyeket minden esküvői ruha helyzetben testreszabott. A ragadós szövetektől az egyszerű pánt nélküli nyakkivágásokig megkaptuk a választ a menyasszonyi fehérnemű dilemmáira.

A ruha mély V-nyakkivágással rendelkezik.
Esküvői alakformálás a nyakkivágáshoz
Keressen egy melltartót, melynek elülső része van, hogy elférjen az alacsony nyakkivágással. Valószínűleg ez a melltartó extra támogatást fog nyújtani az oldalon (vagy ebben az esetben testépítményként tervezték), hogy megbizonyosodjon róla, hogy a mély dip ellenére minden marad.
 
A ruha ragacsos és formázó.
Magas derékú menyasszonyi alakzat
Ha a ruhád ragaszkodik a hasterületéhez, szüksége lesz néhány magas derékú menyasszonyi alakzatra, amely sima és húzza az alsó gyomrot. A zökkenőmentes befejezés érdekében keresse meg a fiú rövidnadrágját vagy a tanga alját.
 
Yummie by Heather Thomson Rejtett görbék magas derék tanga, $ 52, 
A ruha klasszikus szíj nélküli nyakkivágással rendelkezik.
Menyasszonyi fehérnemű a vállnélküli esküvői ruha
A rendszeres szíj nélküli melltartó belsejében egy lehetséges megoldás a megfoghatatlan csúszásgátló melltartóra; egy másik válasz a hosszú horogsoros melltartó. Ez egy melltartó, amely egy fűzőtesthez van rögzítve, ami nagyobb támogatást nyújt a csúszás ellen, mivel a derekát körülveszi.
 
Parfait Elissa alacsony hátsó nyüzsgő, $ 58, 

A ruha jól illeszkedik a felsőtest köré.
Esküvői ruha menyasszonyi alakzat
Tiltsa le a rettegett dudorot egy felsőtestű menyasszonyi alsóneművel, amely kiegyenlíti a hátadat. Keresse meg az egyiket, ami könnyű és rugalmas, így természetesen természetesen mozoghat (és ami még fontosabb, tánc).
 
Spanx Haute Contour Nouveau csúszka, $ 168, 

A ruha rendkívül formájú a csípő és a comb körül.
Esküvői alakzat a csípőre és a combra
Célozza a problémás területet a menyasszonyi fehérneművel, amely a térd fölött esik. A kulcs egy olyan pár megtalálása, amely elég feszes ahhoz, hogy bármilyen lehetséges szörnyű bitet rögzítsen, és a sziluettje sima felületű legyen - anélkül, hogy muffin tetejét adnánk.
 
 Spanx Power rövid, $ 36,

A ruhád szexi, nyitott.
Divat űrlapok U-Plunge hátsó pánt nélküli melltartó
A legjobb fogadás, ha egy hátsó ruhában van, egy melltartó, amely ragasztócsészéket tartalmaz. A szilikon csészék a legtermészetesebb érzést adják. (Plusz, ez egy olyan merész ruhákra vonatkozik, amelyek nyakláncok és nyúlványok vannak.)
 
Fashion Forms női hátsó pánt nélküli U Plunge melltartó, $ 29,

Nem tudom, milyen esküvői ruhát akarsz? Kezdje el az esküvő napja stílusának megtalálásával a Stílus Kvíz segítségével. Amint tudod, mit akarsz, hogy a napod úgy nézzen ki, sokkal könnyebb lesz megtalálni a ruhádat. Ezután hozzon létre egy ingyenes, személyre szabott esküvői weboldalt, hogy a vendégek tájékoztatást kapjanak (és izgatottak!) A terveiről, és egy időtakarékos vendéglista-kezelőt, hogy megszervezze a résztvevőket. Még jobb? Szinkronizálhatja a vendéglista kezelőjét és az esküvői honlapot, hogy mindent egyszerre frissítsen.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!