Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
menyasszonyiruha

Használt esküvői ruhák: Hol lehet megvásárolni és eladni online

Kis Jolán · 1 hónapja
Akár nem akarod, hogy a drága ruhád a porszívóját gyűjtsd össze a szekrényedben, vagy keresni akarsz egy kis készpénzt az esküvőd után, nézd meg a legjobb weboldalak véleményét, hogy megvásárolhassák vagy eladhassák az Ön által elterjedt esküvői ruháját.

strapless esküvői ruha antik gombokkal

Ha a piacon vagy, hogy eladja az esküvői ruháját, vagy egy használt terméket szeretne vásárolni, akkor kísértés lehet, hogy forduljon nagy online piacterekhez, mint az Ebay és a Craigslist. Noha ezek a népszerű webhelyek nagyszerűek a mindennapi vásárlások listázásához és vásárlásához, a kifejezetten a használt esküvői ruhákra vonatkozó weboldal valószínűleg jobb ajánlatot és egy felhasználóbarátabb szolgáltatást kínál Önnek erre a nagyon fontos (és fontos) esküvői nap vásárlására. Nézze meg az előre megvásárolt esküvői ruha megvásárlására és eladására vonatkozó tippjeinket, valamint a legjobban használt esküvői ruha helyszíneinket.

Tippek a használt esküvői ruhák eladásához
Akár nem a szentimentális típus, akár csak a hozzáértés, a használt esküvői ruha értékesítése egyszerű módja annak, hogy visszaszerezze az esküvői pénzét. Ha a ruhája jó állapotban van, fontolja meg, hogy az online áruházat értékesíti egy takarékossági áruházba, ahol a hirdetése nagyobb mennyiségű potenciális vásárlót ér el, és könnyebben megosztható és népszerűsíthető. A felhasznált esküvői ruha, amely jó állapotban van és két év alatti, a kiskereskedelmi ár 50% -át eladhatja. És ha a ruhád jobban felismerhető márka, mint Oscar de la Renta vagy Vera Wang, akkor a kiskereskedelmi értékének 60% -át közelítheti meg. Még akkor is, ha a ruha nem tervező, ne hagyja fel a reményt - mivel nagy igény van az összes használt esküvői ruhára, a tervezői címke nem feltétlenül jelenti azt, hogy a ruhája gyorsabban fog eladni. Nem is beszélve, hogy a plusz méretű ruhák is nagy keresletet igényelnek, ezért ne aggódj, ha nem egy minta mérete.

Tippek a használt esküvői ruhák vásárlásához
Egy használt esküvői ruha vásárlása egy kicsit szerencsejáték lehet, de ameddig óvatos, ez egy takarékos módja annak, hogy a tervezői esküvői ruhát a kiskereskedelmi érték felére ragadja. Ráadásul, ha szerencsés vagy egy esküvői ruhát vásárol egy hasonló testtípussal rendelkező személytől, akkor lehet, hogy nem kell túl sok változtatást végrehajtania, ami szintén csökkenti a költségeit. Mindaddig, amíg a ruhája jó állapotban van (ha nem látja személyesen, győződjön meg róla, hogy a fényképek világosan mutatják-e az összes szögből, vagy kérjenek Skype-t az eladóval, hogy jobban megnézhessék), egy használt esküvő ruha lehet egy fantasztikus üzlet. Néhány tipp: Mivel a ruhádnak testre szabottnak kell lennie, függetlenül attól, hogy a nagyobb méret könnyebben kezelhető-e a változtatásokkal kapcsolatban. A szövet mindig kivonható, de több ruhát, amely tökéletesen illeszkedik a ruházat többi részéhez, nehéz lehet (nem is beszélve drága!). És mivel kapsz egy esküvői ruhát egy lopásra, akkor a megtakarított pénz egy részét meggyőződhetsz arról, hogy ez illeszkedik egy kesztyűhöz (és szükség esetén extra száraz tisztításhoz). Itt keresse meg a helyi szállítmány szalonjait.

Hol lehet vásárolni és eladni esküvői használt esküvői ruhák online

Közel Newlywed: Részben használt esküvői ruha butik, részben inspiráló blog, a közel Newlywed eladók időt és stresszt takarít meg azáltal, hogy kezeli az összes vevői interakciót és szállítást. A pályázati folyamat gyors és egyszerű: az eladók csak esküvői ruha leírással és ruhájuk fényképeivel mutatják be méréseiket. Ha a listájukat jóváhagyták, akkor a közel szinte újonnan érkezett személy átveheti onnan, válaszolva a vevői kérdésekre, és közvetlenül szállítja a ruhát. Tehát az eladók vissza tudnak ülni és pihenni, miközben a webhely szakértői megteszik a munkát.

Felülvizsgálat: Miért szeretjük a Szinte Újszülöttet? Ez az innovatív piac megkönnyíti a vevőket és az eladókat. Ha egy használt esküvői ruhát vásárol, a pályázati folyamat biztosítja, hogy fizetsz az igazi ügyletért, és ne hamisított esküvői ruha. És ha eladja, miután a kérelmet jóváhagyták, a munka megtörtént. Legyen tudatában annak, hogy a honlap 25 százalékos jutalékot számít fel.

Egyéb vásárolt és eladható esküvői ruhák:

Tradesy: A divatmodellek felé irányított divatos webhely, a Tradesy egyszerűsített felületet kínál gyors listázási eljárással (60 másodperc alatt). Mivel a webhelyet egy csúcskategóriás kiskereskedelmi webhely (például: Net-A-Porter vagy Shopbop az előremutatott esküvői ruhák és más márkanevek) kurátorában tárolják, a felhasználók a használt esküvői ruhák címkéjén keresztül kereshetnek, vagy böngészhetnek a kívánt szerkesztők listáján Kiválasztás "szakasz.

Felülvizsgálat: A Tradesy 9 százalékos jutalékot vásárol az értékesítésért, és azonnali kifizetést ígér. Ne feledje, hogy a Tradesy a legtöbb divatbemutatóra vonatkozik, de a használt esküvői ruhák nem tartoznak ide. Ha vásárol, a Tradesy pénzvisszafizetési garanciával rendelkezik, ha az esküvői cikkek nem hitelesek, néhány aggodalomra ad okot a használt esküvői ruha vásárlási folyamatában.

Még mindig fehér: egy olyan piac, amely kifejezetten a használt esküvői ruhákra vonatkozik, a Still White nem tűnik olyan divatosnak, mint más, korábban elterjedt esküvői ruha weboldalak, de széles választékát kínálja a használt esküvői ruháknak: Vera Wang és Pronovias az Essense of Australia és a Maggie Sottero.

Felülvizsgálat: Ez az egyszerű weboldal leesik a dühös szemöldökre, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy öltözködési feltételekkel böngészhessenek, és a rejtélyt a használt ruhát vásárolják (végül a minta ruha általában kopottabb, mint valami új). Az eladók létrehozhatnak egy listát a 19,95 dollárért, vagy frissíthetnek egy prémium listára 29,95 dollárért, ami azt jelenti, hogy a ruhájukat a webhelyen reklámozzák. Bár ez egy kezdeti díj a jegyzék létrehozásához, a honlap nem vállal jutalékot, ami azt jelenti, hogy az eladók nagyjából eladják az összes értékesítést.

Előrendelt esküvői ruhák: Több mint 20.000 használt esküvői ruha listázása, 2004-től kezdődően esküvői ruhák voltak, és a legnagyobb választékot kínálja az interneten. Az eladók felsorolhatják a felhasznált esküvői ruháikat egy 25 dolláros díjért, és az árat közvetlenül a potenciális vevőkkel tárgyalhatják.

Felülvizsgálat: A webhelyen történő értékesítés trükkje, hogy az esküvői ruha listája kiemelkedik, hiszen a felhasznált ruhák mennyisége eléggé ijesztő lehet. Noha sokkal nehezebb navigálni, mint más használt esküvői ruha weboldalak, az esküvői ruháknak van néhány extra játéka: vásárolhat és eladhat koszorúslányt és a menyasszonyi ruhát, és rengeteg hasznos esküvői ruha található, valamint egy inspirációs blog.

Hol lehet bérelni esküvői ruhák online
A kifutópálya bérlése: Ez nem a legelterjedtebb módja egy esküvői ruha megtalálásának, de a viseletre kész bérleti oldalak, mint a Rent the Runway, fehér ruhák vannak raktáron, amelyek a folyosón járnának, és talán még egy tervezőt is találhat ez az esküvői ruhák.

Felülvizsgálat: A bérleti díj fejében drága designer ruhát viselhet, miközben a kiskereskedelmi ár csak egy töredékét fizeti (legalább 30 dollár). A nyilvánvaló fogás azonban az, hogy az esküvői ruháját kölcsönözték, esetleg terveznie kell a rendelkezésre állását, és nem lehet változtatni - nem is beszélve arról, hogy fennáll annak a kockázata, hogy soha nem érkezett meg. És persze, nem kapod meg az esküvői ruhát, mint egy különleges emléket a végén.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!